ورود به پنل کاربری

راهنمای کار با وب سایت شخصی اساتید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ |
همانطورکه مستحضرید امروزه اصلی ترین راه کسب اطلاعات از توانمندی های افراد صفحات شخصی آنها در بستر اینترنت می باشد که وابستگی آنها را به محل خدمت نیز نمایش می دهد که این امر در خصوص پژوهشگران و اساتید در دانشگاه ها بسیار حائز اهمیت گردد. در صفحات شخصی، اساتید می توانند اطلاعات مرتبط با توانمندی ها، زمینه های تحقیقاتی، مقالات منتشر شده یا در حال انتشار، دانشجویان سابق، گروه های علمی و به طور مشخص فعالیت های علمی و پژوهشی را طبق نظر و سلیقه خود اطلاع رسانی نمایند، همچنین معیار فکری مناسبی بر سنجش توانمندی های گروه، دانشکده و دانشگاه می باشد. این اطلاعات علاوه بر جنبه های مثبت فردی در ارجاع بهتر و سریعتر مقالات، موجب می گردد تا شناسایی دانشجویان برای انتخاب اساتید راهنما، مشاور و داور، خروجی های پژوهشی دانشگاه و گروه های علمی راحت تر صورت پذیرد.
در این راستا دانشگاه ها عموما دو فضا را در اختیار اساتید خود قرار میدهند:

۱- صفحات رسمی اساتید بر روی وبگاه اصلی دانشگاه که قالب یکسانی برای همه دارد که که این خدمت در اختیار همکاران بوده است.
 ۲- فضا و دامنه ای برای صفحات شخصی اساتید که این امکان را به همکاران محترم میدهد که صفحات شخصی خود را با سلیقه و علاقمندی خود ایجاد نمایند.

خرسندیم که به اطلاع همکاران محترم برسانیم که این سامانه در حال حاضر راه اندازی شده است و تحت عنوان صفحات شخصی داینامیک امکان درخواست آن در آدرس لینک زیر وجود دارد:
درصورتیکه راه اندازی صفحات شخصی توسط همکاران عزیز و انجام برنامه نویسی در این خصوص، فرآیند مورد نظر شما نیست و تنها مایل به ورود اطلاعات در یک قالب و ساختار ساده و جامع می باشید، به اطلاع میرساند که در این خصوص قالبهای متعددی توسط مرکز فاوا مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قالب ساده و جامعی انتخاب شده است که این امکان را به همکاران محترم میدهد که به سهولت اطلاعات خود را در صفحه شخصی شان بارگذاری نمایند. در این قالب سعی بر آن شده تا قالبی انتخاب گردد که به سادگی قابل ویرایش بوده و اطلاعات جامعی را در بر داشته باشد. این خدمت تحت عنوان صفحه شخصی استاتیک قابل ارائه هست که این درخواست نیز در فرم مربوط به لینک بالا قابل ثبت است.

از سوی دیگر جهت بهره برداری بهتر از این خدمات، آموزش کامل هر یک از وب سایت ها به صورت مجزا در لینک های زیر قابل استفاده می باشد. کارشناس این خدمت در دانشگاه خانم معتمدی در کرج می باشند که برای هرگونه سوالی میتوانید با شماره (۰۲۶۳۴۵۱۰۲۴۸) تماس حاصل نمایید.

امید است با همکاری اعضای هیات علمی محترم دانشگاه کیفیت ارائه خدمات در این حوزه بهبود یافته و شاهد رشد علمی و پژوهشی روزافزون در دانشگاه باشیم.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 399 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر